RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Раків буде напружений день: гороскоп на 1 січня

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 31 грудня, розповіли про те, що чекає на всі знаки Зодіаку в перший день першого місяця Нового, 2023 року.

Про це повідомив сайт SlovoFraza.

Читайте також: Січневі дні принесуть чимало сюрпризів: гороскоп на перший місяць 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні їх чекають приємні сюрпризи та несподіване знайомство. Можливі нападки з боку партнерів чи друзів. Нехай це не турбує, навіть якщо на перший погляд вони здадуться образливими та незрозумілими.

Телець

Жінки-Тільці відчуватимуть на собі пильну увагу чоловіків. Не виключено нове захоплення, проте швидше за все партнер не відповідатиме вашим уявленням про ідеал. Чоловікам-Тільцям зірки рекомендують спілкування у колективі, групові заняття, спільну роботу чи відпочинок серед однодумців.

Близнюки

Веселе, галасливе суспільство приятелів, захоплюючі поїздки або пікнік, розваги або ігри - ось що вам зараз найпотрібніше. Необхідно чинити опір поганим впливам, відмовитися від марнославства.

Рак

День може виявитися дуже напруженим, тому необхідно ретельно обмірковувати всі свої дії. Імовірні складнощі у відносинах з близькими людьми, хоча в такій ситуації ви будете винні самі. Не виключено, що сім'ї не вистачає вашої уваги, спробуйте цей недолік компенсувати.

Лев

Гарний день для зустрічі із друзями. Зірки пророкують вам несподіваний новорічний подарунок, який може змусити вас стрибати від радості. Однак варто пам'ятати, що за приємні дрібниці все одно колись доведеться розплачуватися.

Діва

Прекрасний день для спілкування з друзями, прийому гостей. Першу половину дня постарайтеся провести більше часу на свіжому повітрі. Потрібно бути обережним у поводженні з фінансами – можливі раптові та не зовсім виправдані витрати чи втрати.

Терези

Зірки віщують успіх у любовних справах. У чоловіків-Терез у цей день можливі деякі непорозуміння з друзями. Будьте пильні та не приймайте жодних необдуманих рішень, стежте за словами. Жінкам-Вагам зірки радять відмовитися від нових знайомств – цей період для цього зовсім не підходить.

Скорпіон

Відносини з близькими та друзями складуться вдало. Головне – не прогаяти свій шанс. Однак, зірки попереджають, що сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям.

Стрілець

Сприятливий день для Стрільців, що працюють у сфері бізнесу. Можливо, вам повернуть старий обов'язок, ви виграєте в карти чи знайдете цінну річ. Увечері для жінок можливі романтична зустріч чи нове знайомство, яке переросте у серйозні стосунки.

Козеріг

Жінки зможуть максимально проявити всі свої інтелектуальні та духовні здібності, тільки не варто братися за те, що вимагатиме великої фізичної напруги. Чоловіків зірки попереджають про можливість травмування чи розлад здоров'я.

Водолій

Для Водоліїв день буде вдалим у всіх відношеннях. Якщо сьогодні на вечірці вам запропонують великий контракт чи вигідну угоду, погоджуйтесь не роздумуючи. Але не варто чекати негайних результатів: ймовірно, рішення затягнеться, але буде для вас дуже вигідним.

Риби

Риби зможуть стати душею компанії завдяки своїй дотепності. Завдяки заступництву планет вони зможуть отримати нове замовлення або пропозицію зайнятися новим родом діяльності. Але не варто поспішати погоджуватися. Зірки рекомендують закінчити розпочате.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.