RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Чотири імені жінок, які вирішують проблеми за допомогою алкоголю

Деякі люди принципово уникають алкоголю або не мають до нього інтересу, в той же час інші ніколи не відмовляться від келиха ігристого та підтримають компанію на вечірці – до згубної звички найбільше схильні Єлизавети, Яни, Юліани та Лариси.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Їм краще не наливати: чотири знаки Зодіаку, які не вміють пити алкоголь

Єлизавета

Ці дівчата за своєю вдачею вразливі та сентиментальні, вони люблять робити зі свого життя драму і завжди знайдуть привід постраждати. Вкрай важко Єлизавета переносить образи та зради і нерідко запиває свій біль алкоголем.

Яна

Яна не шукає привід для того, щоб пропустити келих-другий, причина завжди її знаходить сама. У Яни також можуть спостерігатися проблеми із ментальним здоров'ям.

Юліана

Юліани сильні та цілеспрямовані, вони великі кар'єристки і часто досягають висот, про які мріють. Саме тому носійка цього імені дозволяє собі іноді відірватися на повну котушку в розвагах і іноді переборщує з алкоголем. А от якщо кар'єра Юліани не вдалася, їй може загрожувати алкоголізм.

Лариса

Лариса вкрай рідко прислухається до свого здоров'я, бо тривожних дзвіночків не помічає. Катастрофи вдасться уникнути, якщо поряд буде надійний чоловік.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку люблять випити більше за інших.