RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Справжні розлучниці: чотири імені жінок, які люблять завойовувати чужих чоловіків

Жінки з деякими іменами створюють найміцніші сім'ї, коли інші ведуть регулярне полювання за чужими чоловіками.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами схильні розбивати чужі стосунки.

Єлизавета

Егоїстичні та владні жінки – це загальний опис для деяких жінок. Якщо говорити про жінку з ім'ям Єлизавета, то це ім'я надає їй не тільки гострого розуму і проникливості, але й пристрасті до перемог. Для неї важливо почуватися краще за інших жінок. І якщо вона зможе завоювати чоловіка, це стане доказом її неймовірної особистості. Хоча варто зазначити, що чоловіки, з якими вона фліртує, часто не проти зав'язати нові відносини.

Софія

Власниця жіночого імені Софія може випадково виявитися розлучницею. Вона вірить у долю і вважає, що кожна її зустріч із чоловіками у певний момент життя не випадкова. Вона намагатиметься завоювати будь-кого, кого вважатиме "своїм". Навіть наявність штампу в паспорті чи дітей не зупинять Соню, якщо вона вирішила досягти своєї мети.

Читайте також: Мають потужну енергетику: названі найсильніші жіночі імена

Агата

Ім'я Агата походить із давньогрецької мови та може бути перекладено як "добра, душевна". Справді, Агата є чудовою господаркою та прекрасною вихованою жінкою, грайливою та кокетливою. Проте, є один великий недолік: носії імені Агата цікавляться виключно чоловіками, яких доводиться "відвойовувати" в інших жінок. Таким чином, Агата не тільки бореться з нудьгою, а й будує романтичні стосунки з тими, хто викликає її інтерес.

Ксенія

Носії імені Ксенія найчастіше є дуже практичними жінками. Вони люблять спрощувати своє життя за допомогою сучасних гаджетів та технологій, а також за допомогою впливових чоловіків у своєму оточенні. Саме тому вони часто шукають другу половинку серед старших чоловіків, які обіймають високу посаду, стабільно заробляють та привабливі.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами чоловіки запам'ятовують на все життя.

  • Вас також може зацікавити:

Таємниця їх бідності розкрита: чоловіки з якими іменами завжди будуть без грошей

Володіють сильною енергетикою і викликають захоплення: названі імена жінок

Звучать як образа: які імена українок можуть викликати подив у європейців