RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Майже не приділяють час близьким: знаки Зодіаку, що сильно залежать від соцмереж

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких дуже залежать від соціальних мереж. Навіть більше, аніж від бажання любові чи похвали від інших.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Читайте також: На них проллється "грошовий дощ": чотири знаки Зодіаку розбагатіють до початку 2024 року

Близнюки

Близнюки дуже полюбляють почуватися улюбленими усіма, бути прикладом для наслідування. Цьому знаку більше б пасувало бути лідером клубу імені себе. Проте якщо це неможливо, то демонструють себе як справжніх улюбленців долі.

Скорпіон

Скорпіони у соціальних мережах люблять висвітлювати думки щодо подій в країні та світі, хизуючись кругозором, гострим розумом і вмінням захоплювати інших ідеями. Сайти знайомств використовують завжди для підтвердження значущості та елементарної привабливості.

Риби

Риби шукають в інтернеті не славу, а натхнення. Вони можуть годинами переглядати сторінки значущих митців сучасності. Як спортсмени шукають більш щасливих суперників та намагаються розкрити секрет їхнього успіху. У мережі проводять більше часу, ніж в реальності.

Терези

Терези обожнюють спілкування та чути схвальні відгуки на свою адресу. Можуть годинами шукати вдалий ракурс для селфі, і ще більше - чути на свою адресу схвальні відгуки. 90% друзів в інтернеті можуть бути тільки віртуальними.

Стрілець

Стрільці люблять демонструвати у мережі фото, будинок, близьких. Прагнуть слави та визнання. У соцмережах показують хобі, подорожі, кулінарні здібності та спортивні перемоги.

Раніше ми писали, які пари по гороскопу найчастіше сваряться.

  • Вас також може зацікавити:

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Здатні на "конструктив": топ-4 знаки Зодіаку, що легко сприймають критику

Настане "чорна смуга": 2024 стане роком депресії для п'яти знаків Зодіаку