RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Насолодіться зустріччю з близькими: гороскоп за картами Таро 30 грудня

Тарологи розповіли, що чекає на всі зодіакальні знаки у суботу, 30 грудня 2023 року.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Одружаться і будуть на сьомому небі від щастя: на п'ять знаків у 2024 році чекають кардинальні зміни

Овен

Карта "Світ" є символом відновлення єдності, гармонії та щасливого завершення певного етапу. Ймовірно, ви застрягли на одному рівні, тому можна почати виходити із зони комфорту і рухатися вперед. Отримані нові знання та навички дозволять почуватися впевнено.

Телець

Карта "Сімка Мечів" говорить про те, що сила пізнання та ясний розум можуть межувати з хитрістю, інтригами, підлістю та обманом. Настав час прорідити коло спілкування і виключити тих, хто негативно впливає на ваше життя.

Близнюки

Карта "Паж Кубків" дуже вдала, доведеться насолодитися тим, чого так не вистачало. Йдеться про приємне суспільство, цікаву розмову, нові місця чи знайомства. Чудовий час для творчих особистостей, що надасть чудові можливості для просування на обраному напрямку. Успіх можливий, якщо будете чітко знати свої бажання.

Рак

Карта "П'ятірка Жезлів" говорить про змагання на різних рівнях. Це можуть бути обставини, навколишній світ і навіть сама людина. Карта кидає виклик, пропонує помірятись силами і довести свою цінність. Очікується незвичайне випробування - справжня боротьба, що стане перевіркою життєвої стійкості.

Лев

Карта "Місяць" є символом протилежних емоцій - страх та фортуна. Тому все залежить від того, які думки переважають в голові і які рішення ухвалили раніше. Постане вибір - або нові життєві пріоритети, або - старий віз. Нове спочатку викличе сумнів, однак згодом доведе свою правильність.

Діва

Карта "Верховна Жриця" є загадковою та чудовою. Необхідно утриматися від активної зміни життя. Якщо зачекати небагато, то події самі знайдуть потрібний напрямок. Якщо втрутитеся, то уникнути можливих негативних наслідків не вдасться.

Терези

Карта "Король Денаріїв" говорить про бажання влади, впевненості у завтрашньому дні, вірність реальним цінностям, гармонію. Потрібно звернути увагу, чи не було сумнівних фінансових вкладень. Якщо так, то краще повернути капітал, щоб не було фінансових втрат.

Скрпіон

Карта "Смерть" каже про завершення чогось важливого та значущого. Момент розставання, прощання та втрати. Після цього настане новий початок. Можливо, настає кінець тривалого зв'язку, який треба відпустити.

Стрілець

"Четвірка мечів" говорить про прихід періоду застою, потребу примусового відпочинку. Очевидно, вас готуються відправити у відпустку, навіть якщо ви самі не планували. Також варто розглядати будь-які пропозиції, що обіцяють релакс.

Козоріг

Карта "Туз Мечів" означає нові сили та емоційне задоволення. Можуть виникнути нові думки, ідеї чи нові погляди на щось важливе. Ви вже відчуваєте, як щось поступово змінюється, не нехтуйте змінами – все це на краще.

Водолій

Карта "Закохані" символізує союз двох сердець, гармонію у стосунках, віру та довіру до партнера, правильний вибір у коханні. День буде наповнений романтичними емоціями. Намагайтеся насолодитися кожним моментом.

Риби

Карта "Колесо Фортуни" може стати символом майбутнього вибору. Доля може підказати, як діяти в складних ситуаціях, щоб дати винагороду. Чекають приємні сюрпризи як матеріального, так і духовного характеру. Не забувайте висловлювати подяку тим, хто допомагає вашому благополуччю.

Раніше ми публікували гороскоп на передноворічний тиждень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали найбільш безкорисливий знак Зодіаку: вони нічого не шкодують для інших

Остання повня 2023 року: у яких знаків Зодіаку будуть зміни в особистому житті

Кохання і пристрасть розквітнуть у Новому році-2024: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку