RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ідеальний початок року: новорічна ніч 2024 року переверне життя трьох знаків Зодіаку

Астрологи, які розповіли, для кого за гороскопом наступний рік стане доленосним в особистому житті, назвали три знаки Зодіаку, яким новорічна ніч 2024 року переверне життя. Йдеться про Діву, Риби та Терези.

Про це повідомляє Spiritualify.

Читайте також: Новий рік вже в дорозі: добірка святкових смс-привітань своїми словами

Діва

Діви будуть у центрі уваги на святкуванні Нового року-2024. Вони будуть купатися в любові та подяки від близьких людей. З початку 2024 року на них чекає багато щасливих моментів та особистісне зростання, у тому числі подорож. Астрологи радять Дівам розслабитися в новорічну ніч, оскільки попереду на них чекає лише успіх.

Риби

Риби в новорічну ніч будуть глибоко в роздумах про своє майбутнє, ця енергія визначить їхній подальший шлях у 2024 році. Астрологи радять поставити власний добробут на перше місце у планах на рік. Сама новорічна ніч буде насиченою на пригоди, емоції та буде незабутньою. Наступного року на них чекають неймовірні перспективи.

Терези

Терези по-справжньому засяють у новорічну ніч. Їхні поради та підтримка потребуватимуть усі близькі. Найімовірніше, Терезам захочеться відсвяткувати цей день у родинному колі та серед найдорожчих людей. Почуття гумору та теплота стануть родзинкою новорічного свята. Майбутній 2024 рік буде сповнений гармонії і радісних моментів для Терезів.

Раніше ми розповідали, як створити новорічний настрій перед святом.

  • Вас може зацікавити:

До чого слід готуватися знакам Зодіаку: астрологи озвучили прогноз на 2024 рік

Перший молодик 2024 року: дата в січні та чому він сприятиме

Рік дуже серйозних змін: карпатська мольфарка дала прогноз для України на 2024 рік