RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Риби відчують розчарування, а Раки шукатимуть рівновагу: гороскоп за картами Таро 19 січня

Тарологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку у п'ятницю, 19 січня.

Про це повідомив сайт SlovoFraza.

Читайте також: Створюють неприємну атмосферу: яким знакам Зодіаку краще не працювати разом

Овен – Блазень

Карта Шут символізує нашу внутрішню дитину, маючи на увазі можливий початок чогось нового або приведення кардинального погляду на звичні речі. Овни зможуть пережити своєрідне прозріння та зробити несподівані висновки щодо ситуації, яка здавалася раніше стабільною.

Телець Король Мечів

Ця карта символізує прогрес в особистому розвитку. День може бути ключовим для того, щоб Тельці просунулися дорогою, до влади, яку так давно очікували. Однак Таро застерігає Тельцов від нерозсудливості, нагадуючи, що успіх може бути оманливим.

Близнюки Путівник

Прогноз віщує час самоаналізу, при цьому важливо не реагувати на зовнішні дії. Цей час ізоляції може допомогти Близнюкам краще зрозуміти себе. Тому краще постаратися уникати галасливих компаній та присвятити день внутрішньому дослідженню.

Рак Утримання

Ракам рекомендується прагнути виявлення рівноваги між добром і злом. Карта "Утримання" символізує досягнення золотої середини, наголошуючи на необхідності правильного розставлення пріоритетів та визначення того, що важливо в даний момент.

Лев - Дама жезлів

Карта вказує на прагнення знака до лідерства та властива людям, чутливим до амбіцій, які прагнуть незалежності та успіху в кар'єрі. Гороскоп віщує Левам впевнені кроки у напрямі самореалізації та особистісного зростання.

Діва – П'ятірка денаріїв

Карта "П'ятірка денаріїв" часто пов'язана з життєвими аспектами, заснованими на духовних цінностях, іноді маючи на увазі втрати в матеріальному плані. Гороскоп обіцяє Дівам втрату матеріальних благ, але водночас набуття цінного життєвого досвіду.

Терези – Трійка мечів

Дана карта несе в собі не тільки відображення смутку та скорботи, але також вказує на активні конфлікти, сплеск емоцій у вигляді гніву та роздратування. Вона відображає людську слабкість, відсутність сили волі, руйнування ілюзій та намірів, а також безпорадність перед проблемами та труднощами.

Скорпіон – Верховна жриця

Карта "Верховна Жриця" уособлює глибинні, підсвідомі сили, такі як інтуїція, внутрішній голос та передчуття. Скорпіонам варто почекати зручного моменту для активних дій та утриматися від надто активного втручання.

Стрілець – Дама жезлів

Гороскоп вказує Стрільцям з їхньої врівноважений характер, здатність діяти сміливо і владно. Особисті стосунки цього знака будуються на зрілому розумінні, і Стрільця виявляють відданість і проникливість.

Козеріг – Трійка кубків

Трійка кубків вказує на те, що початковий емоційний імпульс набуває певних задовільних форм, часто із заміною однієї емоції більш прийнятною. Ці процеси, зазвичай, відбуваються лише на рівні підсвідомості

Водолій – Дев'ятка денаріїв

Ця карта символізує поворот на краще, удачу, сприятливі обставини та матеріальний добробут. Гороскоп на завтра віщує винятковий успіх, досягнутий завдяки особистим талантам та зусиллям, що не завдає шкоди особистості.

Риби – П'ятірка кубків

Гороскоп на п'ятницю віщує важкий період, але в той же час ця карта символізує і світлу сторону. На вас чекає успіх, просто потрібно змінити звичний перебіг подій.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільших маніпуляторів за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Не чекайте, що вони змінять свою думку: астрологи назвали найвпертіший знак Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких найскладніше любити: у них непрості характери

Звикли бути в центрі подій: які знаки Зодіаку не живуть без уваги оточення