RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

День обіцяє бути неоднозначним, але продуктивним: гороскоп за картами Таро 5 лютого

Гороскоп за картами Таро на 5 лютого для всіх знаків Зодіаку обіцяє досить неоднозначний день. Однак він буде дуже продуктивним і дасть можливість багатьом реалізувати плани, а також здолати нову сходинку свого розвитку.

Що обіцяють карти Таро на цей день кожному із знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен – Трійка Жезлів

Трійка Жезлов уособлює поєднання двох важливих аспектів. По-перше, це довгий і важкий шлях, але він веде до вершини, долаючи безліч перешкод. По-друге, це широкий огляд навколишнього світу, що розкриває нові перспективи представників цього знака. Гороскоп на понеділок віщує активний день для Овнів, обіцяючи їм щедру винагороду за успішного подолання труднощів та духовних бар'єрів.

Читайте також: Час почати все з нуля: у чотирьох знаків змінитися життя у лютому

Телець - Шістка Денаріїв

Тільці тримають у руках Шістку Денаріїв, яка обіцяє легке подолання фінансових труднощів та потрібну підтримку у важливих питаннях. Згідно з гороскопом на сьогодні, завдяки своїм зусиллям, діловому таланту та цілеспрямованості вони здатні забезпечити собі високий рівень добробуту і навіть допомагати іншим.

Близнюки – Королева Мечів

Близнюків чекає Королева Мечів, яка підкреслює інтерес до духовного аспекту життя. Понеділок обіцяє цьому знаку активне прагнення ідеалу та боротьбу за незалежність. Близнюки готові робити конкретні кроки для досягнення більшої свободи, звільняючись від обмежень та приймаючи рішення.

Рак - Повішений

Ця карта відображає рівень свободи людини, виявляючи різні обмеження та заборони, що стоять на його шляху. У Раків ситуація зараз далеко не ідеальна: поставленої мети не було досягнуто через втручання обставин або власних помилок. Вони відчувають себе в безвиході або, як кажуть, у підвішеному стані. Це не дає вам сповна відчути волю.

Лев – Башта

Левам карта Башта віщує майбутні небезпеки, які можуть торкнутися різних аспектів їхнього життя. Гороскоп на 5 лютого обіцяє їм несподівані події, але не варто впадати у відчай: ваші проблеми настільки незначні, що їх вирішення не буде вас обтяжувати. Ба більше, розвиток подій принесе вам безліч позитивних емоцій до кінця дня.

Діва – Четвірка Денаріїв

Дівам Четвірка Денаріїв радить обміркувати їхнє ставлення до фінансів та матеріальних цінностей. На карті зображено людину, яка зуміла заробити багатство власною працею, проте втратила спокій через зайву прихильність до матеріальних цінностей. Таро нагадує, як важливо зберегти баланс між матеріальним і духовним.

Терези – Король Жезлів

Карти Таро, де зображені Королі, завжди символізують вольові рішення. Іноді прийняти їх дуже важко. Терези відмінно усвідомлюють, чого хочуть, проте існує величезний ризик зробити фатальну помилку, яка може коштувати вам майбутнього. Але карти передбачають, що вам буде гарантовано підтримку вашого найближчого оточення.

Скорпіон - Закохані

Для Скорпіонів карта Закохані обіцяє глибокі та яскраві переживання, пов'язані із духовними аспектами життя. Труднощі та випробування загартують вас і зроблять сильнішими. В даному випадку вони послані вам долею, щоб зробити вас міцнішим. Після них ви отримаєте позитивні зміни у вашому житті як у особистих відносинах, так і у фінансових справах.

Стрілець – Імператриця

Для Стрільців Імператриця символізує рух уперед із впевненістю та силою. Згідно з Таро, сьогодні на вас чекають яскраві емоції та фінансовий успіх, а також задоволення від ніжних почуттів. Понеділок надасть вам можливість прийняти важливе рішення, від якого у вашому житті може багато чого змінитись.

Козеріг – Сонце

Карта Сонце символізує закінчення важкого періоду та початок нового життєвого етапу. Ваше життя розвивається своїм природним шляхом, і цей шлях - сходження. Не озирайтесь на минуле і не падайте духом. Попереду у вас чекають важливих змін, які підуть вам на користь.

Водолій – Паж Денаріїв

Водоліям карта Паж Денаріїв обіцяє нові перспективи та фінансові покращення. Вам можуть бути цікаві пропозиції, пов'язані з підвищенням на роботі або вигідними інвестиціями. Гороскоп радить вам не відмовлятися від них, оскільки вони можуть принести неабияку вигоду.

Риби – Місяць

Для Риб карта Місяць відкриває можливість поринути у духовний світ яскравих снів, мрій та одкровень. Можливо, у вас були труднощі та невизначеність із якимось рішенням, але гороскоп на сьогодні віщує вам раптове осяяння. Почуття тривоги, що раніше докучало вам, піде і поступиться спокоєм і впевненістю в собі.

Раніше ми розповідали, що у чотирьох знаків Зодіаку у лютому кардинально зміниться життя.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали знаки східного Зодіаку, яким Рік Дракона-2024 може принести проблеми

Казковий успіх і несподівані повороти долі: три знаки Зодіаку чекає на щасливий тиждень з 4 по 11 лютого

Рік Дракона і Молодий місяць почнуться в один день: три знаки Зодіаку в лютому чекає подвійне щастя