RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

День обіцяє гармонію одним і розчарування іншим: гороскоп за картами Таро 18 лютого

Тарологи, які дали прогноз завершення війни в Україні, розклали карти Таро для всіх знаків Зодіаку на неділю, 18 лютого. Раків чекає розчарування, а Водоліїв – успіх.

Про це повідомляє портал Slovofraza.

Читайте також: Дзеркальна дата 24.02.2024: що говорять нумерологи про цей день

Овен "Верховний Жрець"

Ця карта означає, що все, у що вірили Овни, стає їх шляхом та долею. Вони відчуватимуть задоволення, внутрішню гармонію та нові приємні емоції. Їхні цінності та віра тільки зміцняться, допомагаючи йти вперед по життю.

Телець "Четвірка Жезлів"

Тельці сьогодні відкриті для всього нового. На них чекає умиротворення та приємне проведення часу у колі близьких, яким необхідна підтримка.

Близнюки "Сімка Жезлів"

На Близнюків у неділю чекає конкуренція або суперечка про щось, але вони будуть перебувати у більш виграшному становищі, тому для перемоги необхідно лише тримати голову холодною.

Рак "Десятка Жезлів"

На Раків сьогодні чекає розчарування, позбавлення від ілюзій, через що весь день може бути поганий настрій. Тарологи радять поглянути на світ по-іншому.

Лев "Двійка Денаріїв"

Сьогодні Леви будуть легковажними, у тому числі щодо витрат, і ні на кого не звертатимуть увагу. Це може мати негативні наслідки.

Діва "Маг"

Справа, яку 18 лютого розпочнуть Діви, матиме успіх у майбутньому. Також тарологи радять сьогодні сподобатися людині, яка давно вимагає їхньої уваги.

Терези "Трійка Мечів"

Терези сьогодні можуть позбутися різного роду залежності: чи то кинути погану звичку, чи залежність від емоційних "гойдалок".

Скорпіон "П'ятірка Денаріїв"

Скорпіони можуть сьогодні бути особливо неспокійними та відчувати незадоволеність від життя. Тарологи заспокоюють – ця криза пройде вже зовсім скоро.

Стрілець "Коханці"

Стрільці можуть зустріти кохання, через що емоції зашкалюватимуть. День пройде в "окриленому" стані.

Козоріг "Шістка Жезлів"

Козорогів чекає фінансовий успіх, на який так довго чекали. Хоча надалі можуть бути проблеми в цьому, але сьогодні можна порадіти за свої заслуги.

Водолій "Десятка Денаріїв"

На Водоліїв чекає успіх, заслужене визнання, а також задоволення від власної завершеної роботи або виконаного складного завдання. Цього дня вони відчують себе переможцями.

Риби "Паж Мечів"

На Риб сьогодні може очікувати конфлікт, в результаті якого прийде якесь усвідомлення, прояснення ситуації. Це може бути сварка з коханою людиною, з якою накопичилися непорозуміння.

Раніше ми розміщували гороскоп партнерства для кожного із знаків Зодіаку на 2024 рік.

  • Вас може зацікавити:

Тарологи склали любовний гороскоп на 2024 рік: хто зустріне свою долю

Весна готує багато сюрпризів: жіночий гороскоп на березень 2024 року

Кохання стане ще міцнішим: ці три пари Зодіаку в 2024 році пройдуть усі випробування