RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ракам слід дослухатися до критики, а Водоліям йти вперед: гороскоп за картами Таро 2 березня

Тарологи склали прогноз для всіх зодіакальних сузір'їв за картами Таро на суботу, 2 березня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом

Овен

Карта "Верховна жриця" - асоціюється з Місяцем, елементом води, який завжди несе в собі таємницю. Загалом є символом стресу і невизначеності, говорить про двояку ситуацію та непередбачуваність. Вказує на інтуїцію, пасивне сприйняття подій, вимагає гнучкості в реакції.

Телець

Карта "Правосуддя" - ідеально відображає її значення. Говорить про ситуації, які вимагають боротьби за справедливість. При цьому не тільки для себе, а й для тих, хто немає підтримки. Тобто треба стати на захист когось.

Близнюки

Карта "Сонце" - вказує на період максимального прозріння та осяяння. Натякає про заглиблення в підсвідомість. День подарує радісні події та удачу у справах, які пов'язані з будинком, родиною чи власним здоров'ям.

Рак

Карта "Паж мечів" - говорить про те, що вітер дме проти вас, приносить критику і відкидання ідей. Варто утриматися від миттєвої контратаки. Можливо, в критиці є сенс.

Лев

Карта "Четвірка кубків" вказує на необхідність стежити за настроєм. Дрібниці можуть викликати велику образу. Навіть за наявності реальних причин для горя, не варто дозволяти заглиблюватись у смуток. Є ризик упустити можливість.

Діва

Карта "Трійка жезлів" - говорить про міцну позицію, звідки відкриються широкі перспективи. Варто використати цей момент для усвідомлення своїх можливостей, щоб зазирнути у майбутнє та вибрати правильні шляхи до мети.

Терези

Карта "Король жезлів" - вказує на наявність джерела енергії, яка вирує і може надихнути інших. Якщо немає чітких планів, то час її вигадати. Вам вдасться її досягнути. Проблеми, які іншим здаються непереборними, легко вирішите.

Скорпіон

Карта "Трійка мечів" - передбачає отримання насолоди від власних досягнень. Все сьогодні йтиме за планом, тому втручання не потрібне. Можна розслабитися.

Стрілець

Карта "Дев'ятка кубків" - означає розчарування в роботі, неприємні новини, необхідність ухвалення складних рішень. Однак, вам потрібно зібратися і зробити те, що необхідно.

Козоріг

Карта "Дама жезлів" - говорить про впевненість у власних силах, готовність взяти на себе найважчі завдання. Також вказує на необхідність зробити вирішальний крок. Ваш оптимізм стане магнітом для інших.

Водолій

Карта "Місяць" - символізує блукання у закутках власної душі, без чіткого усвідомлення напрямку. Важливо рухатися вперед, заглиблюючись у суть речей.

Риби

Карта "Закохані" - говорить про світле почуття любові, яке здатне проникнути у душу. Будьте обережні з бажаннями, однак не варто тримати їх у собі.

Раніше ми розповідали, кому по гороскопу пощастить навесні 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Їм важко досягти успіху: знаки Зодіаку з найнижчим рівнем дисципліни

Пускають усі напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються