RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У Берліні на продаж виставили УАЗ за ціною нової іномарки: фото

У Берліні продають уживаний лімітований позашляховик UAZ Hunter Edition, Джунглі, який виробляється тільки на експорт, за ціною нового BMW 3 Series.

Про це повідомляється в оголошенні на Autoscout24.

За УАЗ просять 37 999 євро. Модель 2021 року і ексклюзивна машина вже мала одного власника, який проїхав на ній 1050 км. Однак новий UAZ Hunter 2021 коштує вдвічі дешевше.

Автомобіль оснащений сталевим переднім бампером з дугами, а також лебідкою, шноркелями та багажником на даху. На новій моделі позашляхові шини та посилені амортизатори. У салоні аудіосистема із CD-плеєром. UAZ Hunter Jungle Edition має 2,7-літровий двигун на бензин потужністю 135 л. с., а також 5-ступінчасту механічну КПП. Повний привід також оснащений знижувальною передачею та блокуванням заднього диференціала.

Фото: Autoscout24

Фото: Autoscout24

Раніше «Апостроф» писав поради, як діяти, коли за всіма параметрами машина повинна цікавити покупців, а вони чомусь її ігнорують. П'ять порад власнику.

Раніше українським водіям розповіли, що робити, коли взимку на вулиці автомобіль покрився льодом - існує п'ять дієвих методів, як звільнити авто з льодової "пастки".