RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Відомий український шоумен різко висловився про Зеленського

Продюсер і шоумен Володимир Зеленський своєю творчістю інколи підіграє росіянам в їх негативному ставленні до українців.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив екс-дипломат, шоумен, теле- і радіоведучий Дмитро Чекалкін.

Говорячи про скандальну заборону серіалу "Свати" (продюсером якого є Зеленський) в Україні, він зазначив, що у фільмі герой українець показаний в негативному світлі порівняно з росіянином.

"Коли почався цей конфлікт, я просто зайшов у Вікіпедію та подивився, що пишуть російські автори про цей серіал: яка його основна ідея, фабула, в чому конфлікт. Ось є цивілізований сват, освічений, який несе світоч "русского мира", Ковальов і бидловатий, тупуватий, хамуватий українець Будько", - зазначив Чекалкін.

У приклад він також навів інший серіал, в якому українці показані в не найкращому вигляді на тлі росіян.

Чекалкін зазначив, що помилкою Зеленського було виносити в публічну площину заяви про утиски в Україні.

"Це була помилка, звичайно", - сказав він.

Шоумен не бачить проблеми в тому, що Зеленський зареєстрував свою партію. Однак Чекалкіна хвилює те, як його колега представляє Україну за кордоном.

"В принципі, це не протизаконно і нічого в цьому страшного немає. Прикро просто, що він теж певною мірою грає роль корисного ідіота, підігрує російським настроям, коли для "ватної" публіки в Юрмалі представляє Україну як повію та героїню порнофільмів. Зрозуміло, що ти можеш дозволити собі на якомусь стендапі у нічному клубі в Києві подібне висловити..", - каже він.

Детальніше читайте в інтерв'ю "апостроф" - У Києві стільки агентів найстрашнішого ворога України, що ми навіть не підозрюємо - Дмитро Чекалкін.