RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Четвертий пішов: ще одна група не хоче їхати на Євробачення

Група Brunettes Shoot Blondes, яка посіла четверте місце на Національному відборі на Євробачення-2019, відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі.

На сторінці в Facebook колектив зробив офіційну заяву: "Друзі! Нам надходить багато повідомлень з питанням - чи виходило сьогодні НСТУ на зв'язок з Brunettes Shoot Blondes. Хочемо заздалегідь повідомити: якщо нам надійде пропозиція щодо участі у Євробаченні-2019, ми її відхилимо. Наш гурт не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша. Шанувальників просимо зрозуміти наше рішення - ми маємо багато інших майданчиків для зустрічі з вами! Запрошуємо усіх на наші весняні концерти в Німеччині, Польщі та Чехії, а також на сольний концерт у Києві, який відбудеться 4 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, від участі в конкурсі відмовилася переможниця Нацвідбору MARUV, а також групи Freedom-jazz і KAZKA, яка зайняла друге місце. Хто тепер представить Україну, залежить виключно від рішення Громадського мовника.

Цього року головне музичне змагання Європи пройде в Тель-Авіві (Ізраїль). Захід буде проходити в комплексі EXPO Tel Aviv. Півфінали шоу відбудуться 14 і 16 травня, а фінал, в ході якого визначиться переможець, прогримить 18.