RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Відомий продюсер пояснив, у чому тупість відмови України від участі в "Євробаченні"

Відмова України від участі в "Євробаченні" ображає гідність українських музикантів, і є найбільш "тупим" рішенням глави НСТУ Зураба Аласанії.

Про це "Апострофу" розповів музичний продюсер, композитор, поет і драматург Олександр Ягольник.

"Це колосальна ганьба на міжнародному рівні, яку будуть згадувати наші сусіди практично завжди, коли захочуть нас потім якось дістати, а все міжнародне співтовариство, яке любить "Євробачення", буде крутити пальцем біля скроні", - підкреслив він.

За його словами, це "найбільш тупе рішення", яке коли-небудь приймав Аласанія в своєму житті.

"Воно ображає гідність українських музикантів взагалі, і тих людей, які вкладають свої талант і душу в те, щоб українська пісня розвивалася і була популярною. Тому що так відверто, як це було зроблено з телефонними маніпуляціями по YUKO, коли єдина українська пісня групи, солістка якої публічно відмовляється від російського громадянства на користь українського, набирає менше балів, ніж дві дівчини з Криму (дует Анна-Марія), яким важко сказати, що Крим - це Україна. у мене просто немає слів", - зазначив Ягольник.

Продюсер вважає, таким чином "систему втопили, і навіть не хочеться думати взагалі про музику, тому що чиновники можуть вирішувати все, що вони собі думають".

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" Ця ганьба катастрофічно вдарить по іміджу України - музичний продюсер про відмову від Євробачення.