RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Публічні скандал та сварка між блогерами сталися через візит Редьки в Суджу

Скандал навколо українського коміка Фелікса Редьки, який з'явився у зайнятій ЗСУ російській Суджі, набирає обертів.

Комік відповів своїм хейтерам, опублікувавши відео на своїй сторінці в Instagram.

"Меланія не подивилася, що ми там робили, для чого ми туди поїхали. Але вже сказала свою авторитетну думку. Я трохи погуглив, дізнався, що Меланія закінчила медіакомунікації у Львівському католицькому університеті. Комунікація, достойна католицького університету", - зазначив комік, прицитувавши брудну лайку волонтерки Подоляк.

За словами Фелікса Редьки, Подоляк підтримав стендап-комік, представник фонду Притули Антон Тимошенко.

"Я хотів би відповісти, що ти любиш жарти на межі. Тут я не буду сперечатися. ... Такого гострого коміка в Україні, мабуть й не знайдеш", - зазначив комік, нагадавши, що Тимошенко за три роки війни побував з концертами в багатьох країнах світу.

"Якось так вийшло, що Антон жодного разу не побував з благодійним концертом в своєму рідному Нікополі, який обстрілюють. А я двічі був з благодійним концертом", - розповів Фелікс Редька.

Відповідь від учасників конфлікту не забарилася.

Подоляк заявила, що не працює у фонді Притули і що думка захисника російської мови її не цікавить взагалі.

Антон Тимошенко був більш коректним, пообіцявши відвідати Нікополь.

"Може б ти подумав, перш ніж на емоціях записувати таке. Я виступав перед військовими багато, чим ти там кольнути мене хотів я хз. Ну і так, маю визнати, не треба було дивуватися твоїй поїздці в Суджу, бо ти робив вилазки в Москву під час війни ще до мейнстріму", - дорікнув комік колезі.

Раніше Редька пояснив, як потрапив у зайняту українськими військовими Суджу Курської області РФ. Він зазначив, коментуючи критиків у мережі, що у контрольоване українцями місто приїхав не "хайпувати", а робити роботу на кшталт кореспондентів, фотографів, гуманітарних служб, нагадавши, що має журналістську освіту.