RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Вони повертаються і їх багато: в мережі з гумором стежать за подорожжю баржі з кавунами до Києва

В цьому році, як і в минулому, до Києва з Херсона знову відправиться баржа з кавунами.

Про це повідомляє Київський річковий порт в Facebook.

"У Київський річковий порт зайде баржа з кавунами. Судно з ягодами збиралися відправити з Херсона ще 25-26 липня, але через зливи відправку відклали до 5 серпня. Планується, що в Києві баржа буде вже 10 серпня", - йдеться в повідомленні.

Користувачі, дізнавшись про це, розділилися на два табори. Перші поставилися до події з явною часткою гумору.

"Ну нарешті! А то прокидаюся щоранку і бігом в інет: як там арбузики, вже пливуть чи ні?", "Шумерська річковий арбузоносец", - сміються в мережі.

Інші виявилися більш стриманими і поставилися до прибуття баржі з великою часткою скепсису. Вони згадали і про те, що після прибуття баржі з кавунами до Києва, ціни на цю ягоду швидко поповзли в бік збільшення.

"Казка про бермудський трикутник або як позбутися від дежавю .....", "В минулому році кавуни до баржі в Києві коштували 4 грн. за кіло, після того, як припливла баржа з мільйоном кавунів, вони стали коштувати в Києві по 8 грн. за кіло. Може ну його *афіг цю баржу?" - пишуть користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі активно обговорювали новину про те, що до Києва з Херсона вперше за 14 років вирушила баржа з кавунами.