RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Штольня: мережу здивувала пропозиція оренди кімнати з "нормальними умовами"

У мережі сміються над пропозицією оренди квартири в жахливому стані, яку описують, як хороше житло в елітному районі Києва.

Про це написав блогер Олександр Барабошко на своїй сторінці в Facebook.

Оголошення про здачу в оренду житлової площі розмістили на сайті OLX. Також там зазначили, що це частина приватного будинку - здається одна кімната з санвузлом, але без кухні. Однак по фото видно, що приміщення в жахливому стані і швидше схоже на сарай. У кімнаті зі стін відпадає штукатурка, вікно закладено цеглою. Серед меблів: старий диван, кілька тумб, а також є мікрохвильова піч. У ванній кімнаті є сама ванна і пральна машина. За такі умови господар просить 2 400 гривень на місяць.

"Квартира являє собою 1 велику кімнату і туалет з ванною, кухні немає. Частина приватного будинку. Тихий елітний, зелений і приватний район. Квартира повністю окрема, з окремим входом. Ремонту немає. Стан: убита, але жити цілком можна в нормальних умовах, все необхідне є. Гаряча вода є у господаря, який живе по сусідству. Поруч метро Шулявка, купа транспорту", - написали в оголошенні.

Зазначимо, що після того, як в мережі почали обговорювати і висміювати цю пропозицію, оголошення видалили з сайту.

Як повідомляв "Апостроф", один з жителів Києва завалив трикімнатну квартиру такою кількістю сміття, що його 80-річна мати останні вісім років не може виходити на вулицю.