RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві загорілася історична будівля: перші фото з місця НП

У четвер, 1 листопада, в історичній будівлі Києва відбулося загоряння.

Про це повідомляє ТСН.

Пожежа трапилася в триповерховій будівлі біля Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький Арсенал". Будівля розташована недалеко від перехрестя вулиць Лаврська і Цитадельна.

Інформація про пожежу за адресою Лаврська, 16 надійшла в ДСНС о 14:57. Повідомили, що в будівлі загорівся дах, за попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

На місце виїхали рятувальники, які ліквідували вогонь за кілька годин - о 16:44. Для цього вони повністю перекрили вулицю Цитадельна. За даними пожежників, вогонь охопив 30 квадратних метрів даху. Загиблих або постраждалих в НП немає.

Згідно з паспортом об'єкта, споруда є пам'яткою архітектури місцевого значення. Раніше там розташовувалися казарми військово-сирітського відділення. Зараз в будівлі проводяться ремонтні роботи, вона огороджена парканом. Її реставрація проводиться "з пристосуванням під сучасні потреби". Закінчити ремонт повинні у другому кварталі 2019 року.

Як повідомляв "Апостроф", 28 жовтня в центрі Києва, на вулиці Фролівська, загорілася будівля біля посольства Нідерландів. Також в Києві перекривали вулицю Мала Житомирська через палаючий автомобіль. А раніше в Харківській області сталася велика пожежа в залізобетонному цеху з металообробки одного з приватних підприємств села Хроли. В результаті трагедії загинули люди.