RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Поховання дитини в парку Києва: свіжа інформація і фото

У п'ятницю, 2 жовтня, в столичному парку Слави перехожі виявили свіжу могилу з прахом дитини. Поховання знайшли поруч з пам'ятником акторові Леоніду Бикову.

Про це повідомляє повідомляє "Інформатор".

На дивну гранітну плиту, на якій було видряпано Фоміних Макар Вадимович, звернула увагу киянка, яка прогулювалася по алеї. Вона і повідомила про знахідку в поліцію.

Прибулі на місце поліцейські і криміналісти оглянули місцевість і викопали яму під гранітною плитою. Виявилося, що там знаходилася урна з прахом, на який також було зазначено Фоміних Макар. Перевіривши реєстр про смерть, правоохоронці знайшли дані про смерть хлопчика з таким же ім'ям.

Поліцейські розшукали матір померлої дитини і вона повідомила, що зберігала прах сина вдома. Але так як вона розлучилася з чоловіком, підозрює, що він міг підмінити урну і перепоховати сина.

Жінка не спілкується з батьком дитини і не знає, як з ним зв'язатися. У зв'язку з цим правоохоронці почали вивчення відео з камер спостереження і вирішили розшукати чоловіка.

У столичній поліції повідомили, що в цій ситуації поліція не бачить ознак кримінального злочину.

Як повідомляв "Апостроф", Дарницький районний суд Києва взяв під варту на два місяці Катерину Бабкіну - жінку, яка підозрюється у вбивстві своїх неповнолітніх дітей.