RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Києві почалися протести через опалення: опубліковано відео

19 листопада в Шевченківському районі Києва мешканці вулиці Зоологічної перекрили автомобільний рух через відсутність опалення.

Про це повідомила речник поліції Шевченківського району Ганна Зубрева, передають "Букви".

"Так, дійсно є факт перекриття жителями даної вулиці. Пізніше, після з'ясування всіх обставин, зможемо розповісти, що стало причиною", - зазначила вона.

Повідомляється, що жителі цієї вулиці незадоволені відсутністю тепла в їх будинках. За їх словами, опалення в будинках по вулиці Зоологічній № 4, 6, 8, 12 відсутній з 24 жовтня.

Незадоволені мешканці повідомляють, що поки це попереджувальна акція, недовгострокова. У разі, якщо тепло не подадуть, кияни збираються у післяробочий час перекривати рух автомобілів по вул. Дехтярівська.

Як повідомляв "Апостроф", у центрі Києва на перехресті вулиць Саксаганського і Шота Руставелі прорвало трубу з гарячою водою, що проходить під дорогою. В результаті НП під асфальт провалилася машина таксі. Вулицю повністю залило гарячою водою, в результаті чого піднявся густий туман. Рух по дорозі повністю зупинилося. Пізніше на місці прориву ремонтники виявили додаткові пошкодження, які можуть призвести до нової аварії.

Також нагадаємо, в Кривому Розі під управління "Криворіжгазу" місцеві жителі принесли і підпалили шини, вимагаючи включити опалення.