RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві дівчина викинулася з 23 поверху, залишивши три передсмертні записки: фото

У суботу, 5 січня, в Києві в житловому комплексі "Зарічний" з 23 поверху викинулася дівчина.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія сталася в будинку за адресою вулиця Зарічна, 1Г близько 03:00. Однак тіло виявили лише вранці, о 07:40, тіло знайшов двірник, він і викликав правоохоронців. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили.

Поліція оглянула квартиру загиблої, двері в неї була відкриті. Як з'ясувалося, дівчині було 28 років, її звали Надія. Також в квартирі на столі з трьома недопитими келихами знайшли три передсмертні записки, адресовані різним людям.

Одна з них була написана, швидше за все, для брата загиблої, який на даний момент проживає в Ізраїлі. У ній було визнання в любові і прохання пробачити, якщо він зможе. "Я тобі багато чого можу сказати, але просто прости мене", - говорила одна з фраз в записці.

Друга записка була адресована чоловікові на ім'я Олександр. Вона також містила визнання в любові. На аркуші було написано слова: "Люблю тебе більше життя! Люблю, незважаючи ні на що. Але зате я вирішила нашу проблему".

У третій записці - подяки близьким за підтримку. І прохання про прощення.

В результаті падіння з висоти дівчина померла від отриманих травм. На місці працювала "швидка", екіпаж патрульної поліції, і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 20 грудня в Кривому Розі (мікрорайон Зарічний) з вікна багатоповерхівки на 10 поверсі вистрибнула жінка з дитиною, в результаті чого обидва загинули. Пізніше стало відомо, що жінка проживала в іншому районі. Також раніше в Києві, в Оболонському районі сталася жахлива НП: молодий хлопець наклав на себе руки на очах у знайомих.