RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві авто знесло машину на узбіччі і влетіло в дерево: фото і відео ДТП

У вівторок, 15 січня, в Києві сталася ДТП за участю трьох автомобілів.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент трапився за адресою вулиця Деміївська, 51 близько 09:00. В аварію потрапили автомобілі марки Hyundai, Citroen і Chevrolet. Через Hyundai, який розвертався, водій Citroen влетів в дерево, збивши припаркований на узбіччі Chevrolet.

"За даними поліції, аварійну ситуацію створив автомобіль Hyundai, який розвертався на вулиці Деміївській. Намагаючись уникнути аварії, водій Citroen вирулив на узбіччя, де стояв Chevrolet. Однак він не впорався з керуванням і влетів в дерево, попередньо, вдаривши машину на узбіччі", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що водій Chevrolet отримав незначну травму ноги. Його госпіталізували в лікарню. У автомобіля Citroen сильно пошкоджена передня частина, але водій не постраждав. У Hyundai немає сильних пошкоджень.

На місці події працював наряд поліції і карета швидкої допомоги. Деталі аварії встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", 14 січня у Вінницькій області сталася масштабна аварія, в якій постраждали чотири людини. А в Києві біля торгового центру "Дарниця" сталася аварія за участю трьох машин. Також в столиці сталася ДТП за участю фури, яка перекрила руху на дорозі.