RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Житель Києва розповів про шахрайство на касі в популярному супермаркеті: фото

Покупець супермаркету в Київській області розповів, що на касі йому нарахували за товар більше, ніж він спочатку розраховував.

Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на слова Олександра Мазуренка в групі "Боярка" в Facebook.

Як з'ясувалося, показання на контрольних вагах в залі і на касі серйозно відрізнялися. Чоловік зважив на контрольних вагах капусту, щоб зрозуміти, чи вистачить у нього готівки на цю покупку. Після розрахунку на касі Мазуренко на свій подив виявив, що вага, вказана в чеку, була майже на 300 грамів більша.

"Відразу підходжу до охоронця і прошу, щоб він пройшов зі мною до контрольних ваг. Показую йому чек і дані на табло. Каже, зараз розберемося. Йдемо до касирки. Я показую їй фото контрольних ваг і чек, питаю, як так? І тут вона мені каже, що контрольні ваги - це приблизна вага, а на касі - точна", - написав Мазуренко.

Олександр зазначив, що не став витрачати час для вирішення конфлікту, оскільки в машині його чекала дружина з маленькою дитиною.

"Але сам факт такого лохотрону мене розлютив. Цікаво, які там масштаби за день, місяць, рік, якщо з кожної капусти по 7 грн?" - написав покупець.

Відзначимо, що пост Олександра Мазуренка з групи в соцмережі пізніше видалили.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували фото продуктів з тарганами в одному з магазинів в окупованому Росією Криму.