RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, як Зеленський перехитрив Медведчука

Стало відомо, як президент України Володимир Зеленський перехитрив українського політика і кума Путіна Віктора Медведчука

Про це повідомляє російський політолог Андрій Окара на своїй сторінці в Facebook.

"Зеленський зателефонував Путіну (точніше, з його ініціативи відбулася розмова двох президентів). Йшлося про долю полонених українських моряків. Це по-справжньому геніальний політичний крок - якщо мати на увазі весь контекст", - написав він.

Також Окара пояснив, що скоро повинен відбутися (або не відбутися) телеміст Москва - Київ (Росія-24 - мабуть, NewsOne). На ньому одна з тем буде - доля моряків (а також доля Андрія Вишинського, якої в Києві займався Олексій Венідіктов). Можливо, це буде головна тема розмови в ході телемосту.

"За нашою інформацією, досить імовірний випуск моряків - або перед телемостом, або навіть під час, або дуже скоро після, але в зв'язку з телемостом. В результаті, Медведчук отримає всі колосальні електоральні бонуси, які тільки може дати подібна акція, підсвічена всіма українськими медведчуківськими телеканалами і всіма без винятку російськими", - зазначив політолог.

Але також він підкреслив, що Зеленський випередив Медведчука.

"Тепер якщо моряків випустять, це буде виглядати не так як заслуга і досягнення Медведчука, але як заслуга і досягнення Зеленського", - резюмував Окара.

Як повідомляв "Апостроф", телефонна розмова президента України Володимира Зеленського з главою РФ Володимиром Путіним проходив в дружньому тоні.