RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​У Києві стався кривавий інцидент з безхатьком: фото і відео трагедії

У четвер, 25 липня, в Києві в громадському туалеті в калюжі крові виявили тіло чоловіка.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія сталася вранці за адресою проспект Перемоги, 135 біля ресторану "Верховина". Там в приміщенні громадського туалету знайшли труп. Як з'ясувалося, загиблий збирав гроші за послугу використання вбиральні.

"60-річний загиблий був безхатько і жив на лавочці поруч з туалетом. Він збирав гроші за використання громадської вбиральні, віддавав їх роботодавцю і отримував за це "зарплату", звісно, неофіційно. Його знали люди, які працювали по сусідству і розповіли, що чоловік був спокійним і неконфліктним, поводився приязно, іноді випивав з товаришами, але не бешкетував", - йдеться в повідомленні.

Останній раз його бачили живим 25 липня близько опівночі. Загиблий відпочивав з друзями і був напідпитку. Як стало відомо, одна з жінок в компанії була раніше судима, особистості інших поки не встановлені. Їх причетність до пригоди розглядається.

Правоохоронці видимих слідів насильницької смерті при огляді не виявили. У чоловіка була розсічена брова, розбита губа, закушений язик і вивернута нога. Попередньо, він помер від втрати крові. Незначні бризки крові залишилися на стінах туалету. Деталі події встановлюються.

Як раніше повідомляв "Апостроф" 20 липня в Дніпрі двоє чоловіків тягли по вулиці міста труп.