RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Під Києвом водій поставив рекорд за вмістом алкоголю в крові: фото

Увечері в п'ятницю, 4 жовтня, на автодорозі Київ-Харків-Довжанський в районі Борисполя патрульні поліцейські зупинили водія, який від алкогольного сп'яніння майже не міг говорити.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Патрульна поліція Київської області".

За словами патрульних, автомобіль АЗЛК "Москвич" 21412 хаотично маневрував по дорозі, переходячи з однієї смуги в іншу. Поліцейські вирішили, що водієві потрібна допомога, і зупинили авто.

Як з'ясувалося, водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він був не в змозі самостійно вийти з автомобіля і майже не міг говорити. У присутності двох свідків огляд на стан сп'яніння виявив у чоловіка майже 5,0 проміле. Варто відзначити, що критичним станом найсильнішого сп'яніння вважаються позначки понад 3,0 проміле.

"Відносно водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) та ч. 1 ст. 126 (керування без відповідних документів). Правопорушника поліцейські відсторонили від керування. Транспортний засіб направлено на майданчик тимчасового зберігання" , - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під Києвом, також в районі Борисполя, поліцейські затримали 46-річного водія, у якого вміст алкоголю в крові перевищував норму майже в 25 разів.