RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Колапс неминучий: мережі розгнівало закриття метро Києва на карантин

Закриття столичного метрополітену, про яке у вівторок, 17 березня, оголосив мер Києва Віталій Кличко, викликало хвилю невдоволення у користувачів мережі.

Своє обурення кияни висловлюють в коментарях до повідомлення мера столиці на Facebook-сторінці "ДП Київський метрополітен".

Як відомо, такі жорсткі заходи влади міста Києва пояснюють активним поширенням коронавірусу. Однак, коментатори вказують на приклади інших країн, де лютує хвороба.

"Правильно, в непрості часи потрібно створити колапс у столиці! В Італії та Іспанії, та й у всіх інших країнах при найсуворішому карантині і набагато гіршій ситуації громадський транспорт і метро всюди працюють в звичайному режимі", - стверджують в коментарях.

Незадоволені цим рішенням київської влади жителі міста звертають також увагу на те, що тепер у столиці будуть більш переповнені маршрутки, тож користі для безпеки в цьому не бачать.

"З яких це пір маршрутки, що не дізінфіціруются, стали безпечнішими метрополітену, який проходить дезінфекцію? Чому на це не звертають увагу і не контролюють?" - дивуються кияни.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 16 березня, Кабінет міністрів України схвалив пропозицію президента Володимира Зеленського про закриття метро для запобігання поширенню коронавірусу.