RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вчені з'ясували зв'язок жіночого оргазму з шансом завагітніти

Дослідники пояснили, яким чином стимуляція клітора і розрядка допомагають жінкам при зачатті: вся справа в мозку.

Результати досліджень були опубліковані в науковому виданні Clinical Anatomy.

Вчены прийшли до висновку, що жіночий оргазм має не тільки рекреаційну, а й репродуктивну функцію.

"Часто повторювана мантра про те, що єдина функція клітора полягає в тому, щоб викликати сексуальне задоволення, тепер застаріла. Концепція змінює основні сексуальні переконання, і фізіологічні докази сьогодні очевидні", - пояснює автор дослідження доктор Рой Левін.

Як стверджують вчені, при стимуляції клітора активуються зони в мозку, що викликають такі поєднання змін в жіночому репродуктивному тракті, які допомагають захопленню і обробці сперми, збільшуючи ймовірність запліднення яйцеклітини. Йдеться про посилення вагінального кровотоку, збільшення обсягу вагінальноъ змазки, підвищення температури і рівня кисню, а головне - відбувається зміна положення шийки матки, що запобігає занадто швидкому проникненню сперми всередину. Справа в тому, що сперматозоїдам потрібен деякий час, щоб стати рухливими і мати можливість запліднити яйцеклітину.

Як повідомляв "Апостроф", дослідники з США виявили, що люди, які сплять мінімум на годину довше ночами протягом тижня, заробляють в середньому на 5% більше від своїх колег.