RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Українські футболісти знову масово їдуть грати в РФ

На трансферному ринку футболістів в нинішнє міжсезоння вималювався тренд: відразу кілька футболістів з українських клубів вирушило підкорювати футбольних уболівальників в чемпіонаті РФ.

З початку липня стало відомо вже про три українців, які гратимуть в Росії: в Хабаровський СКА відправився центральний півзахисник "Олександрії" Денис Дедечко, в пермському "Амкар" гратиме Антон Шиндер з "Ворскли" (його контракт належить "Шахтарю"), а футболіст збірної України Пилип Будковський ( "Зоря") буде на правах оренди грати в "Анжи" з Махачкали.

Судячи з усього, агенти футболістів не збентежені історіями з резонансними переходами з України в РФ Євгена Селезньова, а також тим, що деякі українці все-таки зважилися залишити Росію: так, представник "Уфи" Олександр Зінченко після трьох зіграних поєдинків на Євро-2016 перебрався в англійський "МанСіті", а його партнер по національній команді захисник Богдан Бутко виявився в заявці донецького "Шахтаря" - влітку 2016 завершився російський етап його кар'єри. Вони продовжують шукати варіанти працевлаштування для своїх клієнтів сусідній країні - так що найближчим часом напевно українська діаспора в РФ збільшиться.

До загальної тенденції масових виступів українців в сусідній країні можна додати і захисника Тараса Михалика - він продовжив свій контракт з московським "Локомотивом". Примітно, що екс-динамівця були варіанти працевлаштування в Греції, Туреччині та Австрії. Однак в Росії його привернула велика зарплата.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії українця Євгена Селезньова, що пішов з "Кубані" звинуватили в пияцтві і участі у договірному матчі. Однак далі звинувачень в пресі справа так і не пішла.