RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Талант зі збірної України отримав новий шанс в Англії

Талановитий український футболіст Олександр Зінченко, який нещодавно перейшов з російської "Уфи" в англійський "Манчестер Сіті", всупереч прогнозам отримає свій шанс в команді Хосепа Гвардіоли: атакуючий хав збірної України відправиться з клубом в турне по Китаю і Німеччині.

Про це повідомляє офіційний сайт "городян".

У період підготовки "Ман Сіті" зіграє спаринги з "Баварією", дортмундською "Боруссією" і "Манчестер Юнайтед". Правда, в списку тих, хто відправиться в турне, чимало молодих футболістів, а визнані лідери "біло-блакитних" - Кевін Де Брюйне, Бакарі Санья і Ельякім Мангала - відсутні в ньому через те, що досі відновлюються після участі в плей-офф Євро-2016.

Нагадаємо, 19-річний Олександр Зінченко перейшов в стан команди Хосепа Гвардіоли з "Уфи", в яку він перебрався після відходу на правах вільного агента з "Шахтаря". У минулому сезоні на його рахунку 2 голи і 4 ассисти в 24 матчах чемпіонату Росії. Успішна гра Зінченко в РФ дозволила хавбеку отримати виклик в збірну України на Євро-2016. На турнірі молодий півзахисник зіграв у трьох матчах. Багато вболівальників з подивом сприйняли трансфер українського хава в один з провідних клубів Англії, а фахівці прогнозували, що Зінченко відправиться в оренду, щоб одержувати більш регулярну ігрову практику.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилися нові подробиці трансферу Зінченка: агент українця Олег Єрьомін назвав претензії "Шахтаря" з приводу порушень у розірванні контракту з футболістом некоректними.

За матеріалами Sportarena.