RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Одіозний співак придумав, як Росії помститися за допінг-скандал перед Олімпіадою

Одіозний російський співак Юрій Лоза запропонує Росії саботувати Олімпіаду-2016 в помсту за допінг скандал з недопуском російських спортсменів в Ріо.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Навіщо нам Олімпіада, на якій ми за визначенням поганці?... Мені здається, ми повинні були в самому початку всієї цієї вакханалії заявити на весь світ, що будемо або брати участь на загальних підставах, або відкличемо заявку. Та вони б самі передумали, бо навіть рибі зрозуміло, що без російської збірної всі медальки знецінилися б і стали чистою фікцією. Треба було забрати з олімпійського комітету гроші і роздати їх спортсменам, які захотіли б змагатися в приватному порядку, і справа з кінцем!", - написав він.

На думку Лози, російські чиновники допомогли принизити РФ, прислухаючись до думки Міжнародного олімпійського комітету і федерацій різних видів спорту. Він упевнений, що набагато почесніше було б відмовитися від участі взагалі.

"Так, згоден, ми б не стали переможцями в інформаційній боротьбі, але ми б вийшли з цього дріб'язкового гадючника самі і з гордо піднятою головою. А зараз ми знову намагаємося вибачатися за те, чого не робили", - заявив одіозний співак.

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Андрій Мальгін висміяв подачу новин російськими ЗМІ про прийняття рішення МОК щодо участі спортсменів з РФ в Олімпійських іграх.