RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Україна - Косово: де дивитися матч футбольної збірної

9 жовтня збірна України зустрінеться з Косовом у матчі 3-го туру відбірного турніру ЧС-2018: поєдинок відбудеться на нейтральному полі в польському Кракові. После двох зіграніх поєдінків в актіві українців два, а косоварів - одне очко.

Україна - Косово

9 жовтня, неділя, 19.00. Краків, стадіон "Краковія"

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади

Україна: П'ятов - Бутко, Хачеріді, Ордець, Соболь - Степаненко, Сидорчук, Коваленко - Ярмоленко, Кравець, Коноплянка.

Косово: Уйкані - Пердедай, Пніші, Рахмані, Пачарда - Алуші, Кріезіу - Рашіца, В.Беріша, Б.Беріша - Буньяку.

Втрати: Циганков, Ракицький, Ксьонз.

Суддя: Кевін Блом (Нідерланди).

Відзначимо, що 6 жовтня у турецькій Коньї збірна України не зуміла втримати перемогу над Туреччиною, забивши два голи в першому таймі (відзначилися Андрій Ярмоленко з пенальті і Артем Кравець), а вирішальний другий м'яч пропустивши за 10 хвилин до фінального свистка. І зустріч з косоварами - ще один шанс здобути першу перемогу у відбірковому циклі чемпіонату світу-2018. Притому, що нинішній суперник українців у попередній зустрічі був битий Хорватією 6: 0 на домашньому полі. Господарі показали жахливу гру в обороні, а гості реалізували майже всі свої моменти.

Андрій Шевченко перед матчем говорив, що його команду влаштує тільки перемога, а його візаві, косовський тренер Альберт Буньякі зазначив, що для його підопічних важливо показати хороший футбол, добути історичну перемогу, а стратегічною метою є потрапляння на Євро-2020.

У 2016 році "синьо-жовті" провели вже 9 матчів і поєдинок в Кракові стане 10-м: в попередніх іграх вони добули чотири перемоги, три рази програли і двічі розійшлися миром з суперниками. При цьому українці жодного разу не перемагали в офіційних матчах - тільки в товариських. З 2016-му українські футболісти 12 разів дарували вболівальникам радість від забитого голу.

Як повідомляв "Апостроф", Андрій Шевченко зробив несподівану заяву після нічиєї з Туреччиною: за його словами, в матчах групи I ще будуть сюрпризи, а для нього крім результату збірної України важливі ще й її гра і виконання футболістів.