RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хокеїст у США отримав жахливу травму: опубліковано фото та відео

Канадський хокеїст Деніел Винник в матчі Національної хокейної ліги між "Вашингтон Кепіталз" і "Флорида Пантерс" у столиці США 20 жовтня отримав жахливу травму: шайба, потрапила нападнику "столичних" в голову, відбивши шматочок вуха.

Про це повідомляє USA Today.

У третьому періоді поєдинку Винник спробував заблокувати кидок Ріллі Сміта з команди суперника і ліг під шайбу, яка потрапила йому прямо у вухо. 31-річний канадець виявився в невеликому нокдауні, проте покинув лід без будь-чию допомогу. А незабаром, після надання медичної допомоги і зовсім повернувся в гру.

Після поєдинку головний тренер "Вашингтона" Баррі Тротца за спостереженнями журналістів досить спокійно відреагував на питання про травму свого підопічного зазначивши, що нічого страшного з хокеїстом не відбулося.

"Так, шайба потрапила йому в вухо, однак вона відбила лише маленьку частину. Винника оглянули і дозволили йому грати далі. Нічого страшного", - заявив тренер.


Додамо, що матч завершився з рахунком 4:2 на користь команди потерпілого. "Вашингтон" після 4-х матчів посідає друге місце в Східній конференції, "Флорида" - 7-ма. Відзначимо, що нинішній сезон в НХЛ є ювілейним 100-м в історії найсильнішою хокейної ліги в світі.

Як повідомляв "Апостроф", легендарний український хокеїст Руслан Федотенко після 12 сезонів в НХЛ пішов на пенсію. Нападник, який вигравав два рази головний трофей Ліги Кубок Стенлі, завершив кар'єру у віці 37 років.