RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Екс-гравець збірної України став учасником скандального матчу в РФ: опубліковано відео

Колишній нападаючий збірної України Пилип Будківський, який влітку з луганської "Зорі" перейшов в російський "Анжи", мимоволі став одним з учасників скандального матчу 1/8 фіналу Кубка Росії проти "Зеніта" з Санкт-Петербурга.

Господарі зуміли забити чотири голи у ворота команди екс-тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, а в кінці зустрічі на полі спалахнула серйозна бійка, в результаті чого арбітр Володимир Москальов вигнав з поля двох футболістів.

Сам Будковський в середині другого тайму відзначився двома результативними ударами, а трохи раніше змусив воротаря "Зеніта" піти на фол останньої надії, за що арбітр показав тому червону картку. Саме цей епізод викликав неабиякий резонанс в російській пресі, а частина журналістів і експертів звинуватила рефері в упередженості і підсуджуванні "Анжи" - клубу, який ще три роки тому міг похвалитися одним з найбільших бюджетів в Європі. До слова, повтор показав, що порушення (тобто контакту Будковского і воротаря "Зеніта") не було. "Розгром під свист судді" - так назвали матеріал про матч в провідному виданні "Спорт-Экспресс".

До слова, Мірча Луческу не став звинувачувати у всьому суддівство або інші чинники, що частенько робив під час роботи в "Шахтарі", а визнав, що суперник переміг заслужено, а його команда не зуміла покинути поле з високо піднятою головою.

Нагадаємо, 26 жовтня відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України 2016/17: в чвертьфінал вийшли двоє фаворитів "Динамо" і "Шахтар", а також "Дніпро", "Ворскла" і чотири представники першої ліги.

27 жовтня пройшло жеребкування 1/4 фіналу турніру: "Динамо" зіграє з "Нафтовиком" з Охтирки, а "Шахтар" - з "Полтавою". Чвертьфінальні поєдинки заплановані на 30 листопада.