RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У ФФУ підтвердили можливе переведення "Дніпра" в Першу лігу

Представник Федерації футболу України підтвердив інформацію про те, що ФІФА може розглянути переведення "Дніпра" в Першу лігу, якщо клуб не погасить борги перед агентом Гінесом Карвахалєм Сельєром, який представляв інтереси тренерського штабу Хуанде Рамоса.

"ФФУ отримала повідомлення від ФІФА про те, що агент Сельєр звернувся до ФІФА з приводу невиконання "Дніпром" рішень дисциплінарного органу ФІФА. ФІФА дала час "Дніпру" до 18 січня, щоб погасити заборгованість і підтвердити це документом. В іншому випадку 31 січня ФІФА розгляне питання про переведення "Дніпра" в Першу лігу", - наводить слова глави юридичного департаменту ФФУ Ігоря Гриценка Ua-football.

Крім того, як заявив Гриценко, "Дніпро" можуть позбавити дев'яти очок у Прем'єр-лізі: "Також КДК ФФУ розглядає справу по заборгованості "Дніпра" перед помічниками Хуанде Рамоса. Справа перебуває на такій стадії, що "Дніпру" загрожує прийняття рішення про зняття дев'яти очок. "Дніпро" готує апеляцію, так що очки можуть зняти не раніше лютого".

Раніше "Дніпро" через борги, нагадаємо, вже був позбавлений шести очок в українській Прем'єр-лізі. Крім того, клуб на один рік був відсторонений від участі в єврокубках і пропустив сезон у Лізі Європи.

Як повідомляв "Апостроф", підготовку до весняної частини сезону "Дніпро" проведе в Туреччині. "Чого нам боятися, адже ми не росіяни", - заявили в дніпровському клубі.