RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Агент назвав два чемпіонати, в яких Зозуля може продовжити кар'єру

Агент українського футболіста Романа Зозулі розповів про те, в якій країні його клієнт може продовжити кар'єру.

Як повідомлялося раніше, сьогодні ФІФА дозволила форварду "Бетіса" перейти в четвертий клуб по ходу сезону, що заборонено правилами організації.

"Справа трохи зрушилась з місця, ФІФА дала дозвіл, але вітати нас поки рано. Дуже мало варіантів для знаходження цього самого четвертого клубу.

Ми розглядали різні варіанти, які підходять під ці правила (чемпіонат за системою "весна-осінь") - і MLS, і Китай, і Норвегія і Швеція, і Білорусь, і інші країни. Але багато клубів, наприклад в MLS, відмовляють через те, що вже укомплектовані, інші - не хочуть мати проблем. Наприклад, через це відпав варіант з Китаєм - там дуже сильно переплетені футбол і політика. Але ми завжди намагаємося бути на позитиві, будемо працювати до кінця.

На даний момент вибір у нас залишається невеликий: Білорусь і Швеція - це все. Але час поки ще є. Наприклад, у білоруській лізі термін дозаявок закінчується тільки 1 квітня. По Білорусі у нас є кілька варіантів, але там теж може втрутитися політика, тому потрібно працювати дуже акуратно, щоб не потрапити в таку ж саму ситуацію", - сказав агент в коментарі "Сегодня".

Нагадаємо, що взимку футболіст повинен був перейти в "Райо Вальєкано", але трансфер зірвався через невдоволення місцевих уболівальників. За статутом ФІФА, футболіст повинен був залишитися в мадридському клубі, а при іншому розкладі він не мав права брати участь в офіційних матчах. Зараз же в організації пішли на поступки українцю.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що фанати іспанського клубу "Мальорка" висловили підтримку українському футболісту Роману Зозулі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: