RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ребров назвав причини поразки "Динамо" в матчі з "Зіркою"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку своєї команди у виїзному матчі Прем'єр-ліги проти "Зірки" (0:2).

"В якихось моментах помилився воротар, але програла вся команда. У першу чергу, програв я. Обов'язково розберемо гру в команді, хто помилився на поле, і обговоримо це між собою.

У першій половині чемпіонату ми втрачали достатньо очок, особливо з командами, в матчах з якими фахівці вважали нас фаворитами. Ми знаємо про це і постійно говоримо. Матчі, які грають "Зірка" та інші команди проти "Динамо" і "Шахтаря" абсолютно не такі, як проти інших суперників. Сьогодні господарі це продемонстрували.

Бачив по минулим іграм, що "Зірка" вміє добре контролювати м'яч, добре комбінує. Сьогодні вони обрали єдино правильну тактику: довгі передачі за спину, і високий сильний нападник бореться за м'яч і підбирає його. Вони за рахунок цієї тактики і виграли матч. Ніякої недооцінки з мого боку і з боку гравців точно не було", - наводить слова Реброва офіційний сайт "Динамо".

Також Ребров розкритикував газон стадіону в Кропивницькому: "Неприємно грати на газоні такої якості. Коли приймаюча команда тиждень тренується на полі, на якому потім проводить офіційні ігри, як на мене - це ненормально. Якщо у нас серйозний чемпіонат, якщо ми кудись прагнемо, повинен бути регламент. Я розумію, що всі команди зараз в дуже складній ситуації. Але такого бути не може.

Я не кажу, що це причина нашої поразки. Так, складне поле нівелювало клас футболістів, але в регламенті повинні бути прописані правила - команда не може тиждень тренуватися на тому ж полі, на якому потім проводить офіційний матч".

Раніше "Апостроф" опублікував відеоогляд матчу "Зірка" - "Динамо".