RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Найкращі хокеїсти світу пропустять Олімпіаду-2018

Хокеїсти, які виступають за клуби Національної хокейної ліги, не поїдуть на Олімпійські ігри-2018 в Пхенчхані. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

"Ми давно дали зрозуміти, що, незважаючи на небажання більшості клубів переривати сезон-2017/2018 для участі хокеїстів в Олімпійських іграх, ми були готові вислухати всі сторони, наприклад Міжнародний олімпійський комітет (МОК), Міжнародну федерацію хокею (IIHF) або асоціацію гравців НХЛ, але за кілька місяців конструктивного діалогу так і не відбулося.

Асоціація гравців підтвердила, що у неї немає ніякого бажання або наміру продовжувати переговори, які б зробили участь в Іграх більш привабливою для клубів. Таким чином, ми заявляємо, що календар сезону-2017/2018 буде зверстаний без урахування перерви на Олімпіаду. На цьому ми вважаємо питання закритим", - наводить слова заяви НХЛ Lenta.ru.

Також НХЛ направила командам ліги доручення не обговорювати з гравцями можливість їх індивідуального допуску до участі в Олімпіаді.

Варто зазначити, що МОК відмовився оплачувати витрати на страховку і транспорт гравців НХЛ і погрожував НХЛ в разі відмови від поїздки в Пхенчхан позбавити хокеїстів можливості зіграти на Іграх-2022 в Пекіні.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в НХЛ воротар знепритомнів під час матчу.