RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Програли бездарно: Ярмоленко прокоментував невдачу "Динамо" в чемпіонаті

Лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував поразку киян в чемпіонській гонці - динамівці достроково втратили шанси наздогнати "Шахтар".

ені соромно, що цьогоріч ми програли чемпіонство абсолютно бездарно. Ми розгубили очки там, де не мали права не перемагати за визначенням і через це фактично участі в чемпіонській гонці не брали.

Зрештою, якщо розібратися, то очки ті ми губили по ділу. Бо з тим футболом, який команда демонструвала в першій частині чемпіонату, претендувати на щось суттєве не можна. То сором. Але мусимо якось реабілітуватися в очах вболівальників. Фактично, кінцівку чемпіонату граємо для них. Нарешті щось почало виходити, забиваємо щоматчу багато", - зазначив Ярмоленко в інтерв'ю сайту "Футбол 24".

"Не виключаю, що після того, як ми виграли чемпіонат двічі поспіль, окремі гравці розслабилися. В когось уже не та мотивація. Одні люди з команди пішли, інші прийшли. У нашому складі з’явилося чимало молодих футболістів, яким потрібен час, щоб грати в той футбол, який вимагає тренер. Коли ж програєш в одному матчі, у другому, дехто надламався психологічно. Розумієте, у нас не індивідуальний вид спорту. Тут чітко визначити причини невдачі складно. Причин багато, навіть якщо не враховувати індивідуальних особливостей кожної окремо взятої людини", - також зазначив лідер "Динамо".

Нагадаємо, "Шахтар" після перемоги над "Зорею" оформив чемпіонський титул за чотири тури до фінішу чемпіонату.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" прокоментували перемогу в чемпіонаті.