RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Президент ФФУ Павелко став членом дисциплінарного комітету ФІФА

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко обраний членом дисциплінарного комітету Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Таке рішення було прийнято на засіданні 67-го Конгресу ФІФА, який відбувся 11 травня в столиці Бахрейну Манамі.

Делегати Конгресу ФІФА підтримали пропозицію президента організації Джанні Інфантіно і проголосували за новий склад Дисциплінарного комітету, який буде працювати наступні чотири роки, передає Кореспондент.

Кандидатуру Андрія Павелка на розгляд Ради ФІФА вніс президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін. Раніше в дисциплінарному комітеті ФІФА працював сам Чеферін, але після його обрання керівником УЄФА словенський спортивний функціонер запропонував передати свої повноваження Андрію Павелку.

Президент ФФУ, який отримав високу посаду в ФІФА, назвав це великою честю і великою відповідальністю. «Ми тісно співпрацюємо з Александером Чеферином з самого початку його президентства. Україна є надійним союзником президента УЄФА у проведенні системних реформ в європейському футболі», — зазначив Андрій Павелко.

Рішення Конгресу ФІФА стало історичним для України, представники якої ніколи раніше не займали посад у комітетах Міжнародної футбольної організації.

Андрій Павелко впевнений, що це відмінна можливість не тільки представляти Україну в ФІФА, але і обмінюватися унікальним досвідом з колегами з інших країн. «Ми зробимо все можливе, щоб переймати та впроваджувати в Україні кращі напрацювання світового футбольного співтовариства, навчати вітчизняних фахівців і закласти фундамент для принципового поліпшення роботи українських дисциплінарних органів. Поява представництва України в ФІФА буде сприяти успішному реформуванню нашої футбольної системи», — зазначив президент ФФУ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт
Теги: