RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Стало відомо, де і коли може відбутися реванш Кличка і Джошуа

Володимир Кличко і володар чемпіонських титулів за версіями IBF, WBA і IBO Ентоні Джошуа можуть знову зустрітися в рингу 28 жовтня в Кардіффі. Про це заявив промоутер британського боксера Едді Хірн.

"Думаю, що Кличко погодиться на реванш, тому ми вже розглядаємо можливі місця проведення бою. Стадіон у Кардіффі в листопаді буде зайнятий "під регбі", так що 28 жовтня - хороший варіант. Так, велика частина грудня вільна, але я не хочу проводити поєдинок так пізно", - наводить слова Хірна "Братство Кличко" з посиланням на The Independent.

"Є ще пару тижнів в травні, можливо, весь червень, а потім хлопці будуть думати: "Ок, давайте повернемося до тренувального табору". Навіть якщо вони заїдуть в свої табори в серпні, залишається майже два місяці для підготовки, і в кінці жовтня можна проводити бій. Для Кардіффа ця дата - хороший варіант. Так, є ще грудень, але я не дуже хочу бій в грудні, тому ми також думаємо про арени в Лас-Вегасі, Китаї і Дубаї", - також зазначив Хірн.

Нагадаємо, бій Кличка і Джошуа відбувся на "Уемблі" 29 квітня. Британський боксер здобув перемогу технічним нокаутом в одинадцятому раунді.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що легенда боксу хотів би побачити реванш Кличка і Джошуа.