RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Відчуваю провину: Віталій Кличко дав погану пораду братові під час бою проти Джошуа

"Вічний" чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко зізнався, що дав невірну пораду своєму братові Володимиру під час бою проти Ентоні Джошуа.

"Не говорив нікому, але якусь свою провину відчуваю. Коли Володимир практично нокаутував Джошуа, а після закінчення раунду прийшов в свій кут, я дав братові невірну пораду. Я не думав, що Джошуа з такою м'язовою масою зможе бути настільки свіжим і в кінцівці бою - великі м'язи споживають більше кисню, а в спорті витривалість пов'язана з різною антропометрією. Тому я радив Володимиру не поспішати. Говорив йому: "Не поспішай, він прийде".

Розраховував, що після 7-8 раунду Джошуа буде більш втомленим, а Володимир отримає свій шанс. Зараз думаю, може, це була помилка, і треба було брату добити Джошуа. Але це міркування з серії "якщо б та якби", - сказав Кличко-старший в ефірі телеканалу "Інтер", повідомляє "Братство Кличко".

"Якби Володимир не пропустив цей аперкот, який на середній дистанції не видно, все було б по-іншому. Так, це коронний удар Джошуа, який він часто продуктивно використовує. Але як такої помилки з боку брата не було: можна так сказати, зірки зійшлися, обставини так склалися. Увійшов занадто близько, не побачив, пропустив. Не забуваємо, що це суперважка вага, де все може вирішити один удар. Якби не цей аперкот, то, вважаю, Володимир виграв би бій як мінімум за очками" , - також зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, Володимир Кличко поступився Джошуа на "Уемблі" технічним нокаутом в одинадцятому раунді.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Джошуа порадив Кличку завершити кар'єру.