RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Топ-клуби судять по-різному: тренер "Шахтаря" поскаржився на українських арбітрів

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поскаржився на суддівство в Україні. Португальський фахівець вважає, що арбітри упереджено ставляться до "Шахтаря".

"Інші тренери набагато частіше погано висловлюються про суддів, ніж ми. Хоча толерантність арбітрів по відношенню до нас набагато менше. Щоб виграти, "Шахтар" повинен бути набагато краще за суперника. Якщо ні - нам не дадуть перемогти. Можете говорити що завгодно, але мене не обманешь.У мене є величезна кількість прикладів, де суддівство неоднакове по відношенню до двох топ-клубів України. Багато хто просто не помічає ці моменти, тому що не до кінця розуміє гру.

В Україні є хороші судді - якщо порівнювати їх з арбітрами інших країн, я не скажу, що вони гірше в технічному плані. Але їм не вистачає сміливості", - сказав Фонсека в інтерв'ю Tribuna.com.

"Як тільки я приїхав сюди, я поважав суддівство. І коли потрібно їх хвалити, я завжди це роблю. Але коли я відчуваю, що починають йти проти мене - я не буду мовчати. Можу повторити - я не дурень, я розумію, що відбувається", - також зазначив португалець.

Крім того, Фонсека заявив, що у "Шахтаря" "точно немає важелів", щоб впливати на суддівство.

Нагадаємо, у другому турі Прем'єр-ліги "Шахтарю" доведеться зустрітися з "Динамо". "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що півзахисника "Шахтаря" визнали найкращим гравцем 1-го туру Прем'єр-ліги.