RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Президент ФФУ пригрозив покаранням "Динамо" за відмову грати в Маріуполі

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко розповів про можливе покарання для "Динамо" в тому випадку, якщо кияни не приїдуть до Маріуполя на матч Прем'єр-ліги.

"Наскільки я розумію, КДК і Прем'єр-ліга прийматимуть цілий ряд рішень з цього питання. На сьогоднішній день без причини, без заборони відповідних органів - це пряма поразка 0:3. Я думаю, це розуміють всі, в тому числі і вболівальники "Динамо" Київ. Це вже якийсь демарш навіть не проти футболу, а проти цілісності України. Правила повинні бути для всіх єдині, і вони не можуть бути винятком для кого-небудь. Так що є регламент, і він буде виконуватися, якщо це буде необхідно", - наводить слова Павелка сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"Ігор Суркіс не просто говорить, але ще і активно діє, пише в усі органи листи. Матч повинен проходити в Маріуполі. Упевнений, що не буває таких збігів, щоб саме під один матч приходили якісь загрози. Це все маніпуляція думкою.

Нам потрібні документи, в яких буде чітко сказано, не двозначно, не "це могло б бути розцінено". Повинні сказати: "Ми забороняємо проводити матчі на такий-то період у всій країні або в такому-то місті". І тоді ми будемо виконувати ці рекомендації. А просто повідомлення про те, що "ви подивіться, ми не знаємо" може бути розцінено по-різному", - також зазначив Павелко.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відповів на відмову "Динамо" їхати до Маріуполя.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: