RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Україна зробить все, щоб виграти у Туреччини: Луческу висловився про майбутній матч відбору ЧС-2018

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу не сумнівається в тому, що футболісти збірної України будуть дуже зацікавлені в тому, щоб обіграти його команду.

"Ми битимемося з дуже добре організованою командою, командою, яка готова у фізичному плані. В минулому матчі вони пробігли на сім кілометрів більше, ніж ми. Ми постараємося не залишати їм вільного простору, оскільки вони вміють ним користуватися. Але, думаю, ми впораємося з цим завданням за допомогою техніки і досвіду.

У мене довга і давня історія протистоянь з ними, тому вони спробують обіграти мене будь-якою ціною. Я теж зроблю все можливе заради перемоги. Вони знають нас гірше, ніж ми їх. Україна - дуже хороша команда, але у Туреччині є чим відповісти. Досягти бажаного результату вдається не завжди, але ми зосередимося на перемогу. Україна зробить все, щоб виграти цей матч, а ми підійдемо до задачі з розумом і обережністю", – наводить слова румунського фахівця офіційний сайт Федерації футболу Туреччини.

Нагадаємо, що Луческу пропрацював в донецькому "Шахтарі" більше 10 років.

Поєдинок кваліфікаційного циклу ЧС-2018 між Україною і Туреччиною відбудеться 2 вересня у Харкові. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Туреччина.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Шевченко розповів про проблеми збірної перед матчами відбору на ЧС-2018.