RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У "Динамо" назвали важливу умову для перемоги в першому турі Ліги Європи

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич і захисник киян Домагой Віда прокоментували майбутню зустріч зі "Скендербеу" в Лізі Європи. Матч відбудеться сьогодні, 14 вересня, в Києві.

ДИНАМО - СКЕНДЕРБЕУ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

На думку Хацкевича і Віди, киянам не можна недооцінювати суперника, а також потрібно довести свою силу не тільки на папері, а й на поле.

"Треба поважати будь-якого суперника. Виходячи на поле, команди завжди рівні. І тільки гра все розставляє на свої місця. Так, ми сильніші за суперника як в плані командної гри, так і в плані індивідуальних якостей наших футболістів, але цю перевагу треба показати на футбольному полі", - наводить слова Хацкевича Dynamo.kiev.ua.

ДИНАМО - СКЕНДЕРБЕУ: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

"З якою українською командою порівняв би "Скендербеу"? З "Олександрією" або "Ворсклою". "Скендербеу" теж досить організовано і компактно обороняється, в її складі є достатньо потужні виконавці. Перехід від оборони в атаку у нашого суперника теж налагоджений", - також зазначив головний тренер "Динамо".

Віда також зазначив, що "Динамо" сильніше за суперника, але потрібно продемонструвати це на полі: "У кожної команди, яка виходить на поле, є шанси. Я впевнений, що ми набагато сильніші за суперника, але це треба довести на полі".

"Скендербеу" не просто так вийшов в груповий турнір. Легко нам не буде, але ми віримо в свої сили, так що, думаю, перемога буде за нами", - також сказав хорват.

Раніше "Апостроф" опублікував прогноз букмекерів на матч "Динамо" і "Шкендербеу".