RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Україні буде важко: екс-легіонер "Динамо" розповів про погану атмосферу в збірній Хорватії

Екс-гравець київського "Динамо" і хорватської збірної Огнен Вукоєвич поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу Україна - Хорватія, який відбудеться 9 жовтня в Києві.

УКРАЇНА - ХОРВАТІЯ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Бачу, що футболістам збірної Хорватії дуже важко, і атмосфера не дуже. Це шок - пропустити від фінів на 90-й хвилині такий гол. Я хотів, щоб Україна разом з Хорватією потрапили на чемпіонат світу, але зараз це неможливо.

Я їм сказав, що буде дуже важко, що Україна добре грає вдома, настрій у них буде хороший. Буде повний "Олімпійський". Вся Україна хоче, щоб збірна грала в Росії на чемпіонаті світу. Сьогодні довго розмовляв з Модричем. Він питав мене про це. Всі знають, що буде дуже важка гра", - сказав Вукоєвич в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, перед матчем проти України в збірній Хорватії змінили головного тренера.

"Що стосується нового тренера, то йому за два дні буде важко щось поміняти. Звичайно, буде ротація стартового складу, є травмовані, є проблеми", - також зазначив екс-футболіст "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Андрій Шевченко розповів про кадрову ситуацію в збірній України перед матчем проти Хорватії.