RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Побережемо лідерів: Хацкевич розповів про кадрову ситуацію в "Динамо" перед матчем Ліги Європи

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про кадрову ситуацію в київському клубі перед матчем п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Скендербеу". Зустріч відбудеться сьогодні, 23 листопада.

СКЕНДЕРБЕУ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

За словами Хацкевича, тренерський штаб прийняв рішення надати відпочинок ряду лідерів команди. Слова головного тренера киян наводить офіційний сайт "Динамо".

"Випала велика група футболістів: у кого-то серйозна травма, у кого-то - не дуже. Але оскільки для нас пріоритет - чемпіонат України, тому тих же Гонсалеса і Мбокані ми вирішили поберегти. Так, вони досвідчені гравці, які провели багато ігор, але, сподіваюся, ця пауза допоможе їм повністю відновитися до наступного матчу в чемпіонаті. Той же Гармаш також в принципі готовий, але сенсу ризикувати їм і випускати в завтрашній грі також немає. До всього цього на тренуванні травмувався Віда, але ступінь його пошкодження мені поки невідома", - сказав Хацкевич.

"Багато молодих хлопців приїхали з нами, але це не означає, що вони з'являться на полі з перших хвилин. Вийдуть ті хлопці, які грають на постійній основі в Лізі Європи, тому що для нас в тому числі важливий результат. А по ходу гри будемо дивитися, хто з молоді зможе вийти на поле і підсилити нашу гру", - також зазначив головний тренер "Динамо".

Раніше "Апостроф" опублікував прогноз букмекерів на матч "Скендербеу" - "Динамо".