RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Зомбоящик робить свою справу: російський боксер відповів на істерику після публікації відео з українськими військовими

Російський чемпіон світу з боксу за версією WBO у напівтяжкій вазі Сергій Ковальов відповів уболівальникам, а також ЗМІ, які звинуватили його в зраді через відео з українськими військовими.

У своєму Instagram Ковальов відповів всім критикам, а також знову опублікував видалене раніше відео "Люби: відеоролик єдності".

"Який ще зрадник? Ви що несете, демони? Жовта преса Росії опустилася до рівня нижче плінтуса! Нижче вже нікуди. Якщо в позитиві бачити негатив і навпаки, то мені шкода тих, хто так бачить і думає. Мабуть, насправді зомбоящики в Росії роблять свою справу.

Мене ніхто ніколи не гнобив і я за власним бажанням видалив ролик зі свого аккаунта в Інстаграмі, щоб уникнути нервових зривів у заздрісників, так як деякі з них неадекватно відреагували на заклик "любити" замість того, щоб лаятися, як кішка з собакою між собою в повсякденному житті, що в ролику і було продемонстровано.

Взагалі не важливо, хто, куди, звідки і в чому там їхав, та хоч голі нехай їдуть, адже головний сенс ролика був в тому, що і було показано - "ЛЮБИ". І все адекватні люди, а їх, як завжди більшість, побачили цей посил. Практично всі коментарі були позитивні, за винятком "хворих на голову" персонажів, які в підсумку і взяті жовтою пресою за основу того, щоб назвати мене "зрадником". Адже не збрешеш, яке оповідання? Дуже сумно усвідомлювати, що в російському суспільстві є люди з таким життєвим настроєм, який проявила жовта преса, і у них немає майбутнього", - написав Ковальов.

"Я спортсмен з 11 років і всю свою спортивну кар'єру беру участь в змаганнях на аренах усього світу, представляючи свою країну, виносячи прапор своєї країни, хоча Росія нічого мені не дала натомість, крім мого місця народження і російського менталітету. Всіх розуміють і адекватних людей, хочу окремо подякувати за розуміння і підтримку протягом всієї моєї спортивної кар'єри. Бережи всіх вас Бог!", - також додав російський боксер.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий російський боксер розповів про свою поїздку до Києва.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс