RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Українські діти виграли престижний футбольний турнір у США: опубліковано фото

Український футбольний клуб з Чикаго "Connection U-10" виграв престижний футбольний турнір в США "Sarasota Cup", який проходив в місті Сарасота, штат Флорида.

Як стало відомо "Апострофу", на попередній стадії змагань юні українські футболісти поступилися "Dewsl Warner Asg FL" з рахунком 5:7. а в другій грі, яка також вийшла результативною, були сильнішими за "Tampa Bay United" - 8:6. У вирішальному матчі за вихід у фінал футболісти "Connection U-10" розгромили команду "FC Tampa" (7:1) і вийшли у фінал за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів.

У фіналі українська команда знову зустрілася з "Dewsl Warner Asg FL" і завдяки голу Віталія Глюта на останніх хвилинах зустрічі здобула перемогу з рахунком 4:3.

У складі "Connection U-10" на турнірі виступали Іван Дубчак, Денис Лічнер, Андрій Гасюк, Марко Гук, Максим Дмитрук, Андрій Костюк, Данило Михальський, Олександр Боєчко, Денис Ключенко, Віталій Глют, Олекса Левкович, Денис Третяк, Давид Дворецький, Влад Заруцький та Назар Данилюк. Тренерами команди є Володимир Боєчко та Олександр Михальський.

Варто відзначити, що в команді "Connection U-10" грають діти українських емігрантів. Команда проводить матчі під українським прапором.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відео з сином зірки "Реала" стало хітом в мережі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: США, футбол